Om Arbejdsløshedskasse.dk

Arbejdsløshedskasse.dk er en gratis service, der hjælper dig med at finde den rigtige a-kasse og fagforening. På vores hjemmeside finder du information og statistik om dansk arbejdsløshedsforsikring og opdateret information om gebyrer og betingelser.

De fleste ønsker at være medlemmer af en arbejdsløshedskasse

I sidste kvartal 2016 var der 2.921.000 personer i arbejdsstyrken. Mere end to tredjedele af disse var medlemmer af en arbejdsløshedskasse. Færre yngre end ældre mennesker er medlem af en a-kasse.

Vi tror, ​​at flere mennesker ønsker at blive medlem af en a-kasse, men mange synes, det er svært, hvordan man vælger den rigtige. Vores rolle er at hjælpe og gøre valget lidt lettere.

Drift og finansiering

Vores sammenligning omfatter alle danske a-kasser. Alle data og statistikker indsamles fra offentlige organer eller direkte fra arbejdsløshedskassernes egne hjemmesider.

Arbejdsløshedskasse.dks tjeneste er uafhængig af og fokuserer på forsikring og a-kasser, der udbydes af tredjepart i form af Arbejdsløshedskasse.dks samarbejdspartnere. I nogle tilfælde modtager Arbejdsløshedskasse.dk betaling fra nogle af de 24 A-kasser for at formidle nye medlemmer. Servicen ejes og administreres af det svenske selskab Spexer AB, som blev grundlagt i februar 2015.